tirsdagen

Hello!

Beklager for så fryktelig lite blogging i det siste,men jeg har fått myee mindre lesere enn når jeg startet så det har blitt litt sånn opp og ned turer på statistikken på bloggen min. Men jeg er tilbake og jeg skal være tålmodig! Men uansett,igår når jeg kom jeg fra skolen(en veldig slitsom dag,som vanlig) venta det meg taco!:D Jeg ble utrolig glad og det smakte veldig godt! Siden jeg ikke er så glad i mais og ost osv. så tar jeg kun kjøttdeig,paprika(sometimes),tomat & agurk :) Og idag så fikk vi pizza rett etter skolen som varte i 6 hele timer og vi hadde bare dobbeltimer hel dagen... Akkurat nå har jeg nettopp stått siden jeg klarte å sovne istad,heh. Planen idag var egentlig å dra på shopping med en venn,men det ble det ikke noe av :(shopping

Hei! Idag var jeg,mamma og søstra mi i byen og der var det sånn 3 dagers shopping varsel. Vi kjøpte 2 muffinsholdere til 20 kr og det kosta egentlig 140kr tilsaman. Så kjøpte jeg 2 par bukser,en svart til 150kr og en blomstrete til 260kr og de synes jeg var veldig fine Vi kjøpte mere men jeg husker ikke alt vi kjøpte da :)

travel uke

Hei

Beklager for at jeg blogger så lite i det siste,men det er fordi jeg ikke får tid og fordi jeg ikke klarer å motivere meg selv til å blogge oftere.

Men uansett.igår var jeg i by'n med Djennie rett etter skolen og der shoppet vi litt ting og tang. Vi var litt innom hos meg også.

Nå sitter jeg og spiser nudler også får vi se om det skjer no spesielt iløpet av dagen.

 

dagens outfit

Hei.

Sorry for at jeg ikke fikk lagt ut bursdagsbildene,det var rett og slett fordi jeg ikke fikk tid.

Men uansett,nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Så har jeg spist og nå sitter jeg med strikker på tannreguleringen( må øve meg,eheh ). Jeg tenkte i hvetfall å vise dere hva jeg gikk med på skolen idag så ja :)

skjorta vero moda | bukse bik bok | genser gina tricot


fredagen

Hei

Sorry for at jeg ikke har blogget på flere dager,men det er fordi jeg prøver å finne noe spennende å skrive om. Hvertfall på fredag var jeg med bestevenninen min(Tuva) i by'n og der shoppet vi litt. Etter det dro vi og så på en ishockey kamp siden 4 gutter i klassen hennes skulle spille,men to av dem kunne ikke. En venninne(Sofie) som også går i klassen hennes var der også. Laget til guttene vi kjente vant og stillingn ble 7-1 så det var en klar seier. Jeg er egentlig ikke så glad i ishockey og hvertfall ikke når vi måtte gå utrolig langt mens det regnet og blåste. Sofi kjøpte 4 Kvikk Lunsj pakker,1 kjærlighet,1 Capri Sonne og 1 Twix i kiosken der. Jeg & Tuva kjøpte ingenting siden vi kjøpt kjærlighter og sjokolade litt føre.

På Lørdag skjedde det ingenting.

Idag så har mamma bursdag! Det kommer et innlegg ikveld med bilder av kaka og litt sånn.

onsdag og torsdag

Hello!

Igår så fikk jeg ikke tid til å blogge fordi jeg var med shopping med Sofie (bildet under).Vi var på et shopping senter hvor vi kjøpte mini-marsmellows på Søstrene Grene og Varm sjokolade på Narvesen Så putta vi marsmellowsene oppi kakaoen og det var kjempegodt. Etter det dro vi hjem til meg og ta tok vi blush på kinnene våre,hah. Men uansett,idag så kom jeg hjem fra skolen helt utslitt og vet du hva som ventet meg hjemme ? Nemlig lapper! Jeg ble kjempeglad og det var drit godt. Etter at jeg spiste meg god og mett dro jeg en tur på trampolina.Den har stått ute siden sommeren 2013 og den har overlevd både regn og snø. Jeg hoppet ganske lenge og jeg elsker virkelig å lære nye triks på trampolina! Nå øver jeg meg på stiften ( google it ) og det klarer jeg nesten.Jeg klarer bare ikke lande på beina ( jeg klarte det igår men ikke nå lenger ) 

 kjedelig mandag

Hei! Nå sitter jeg og spiser nudler og ser på TV. Idag så har jeg ikke gjort så mye. Jeg har vært på skolen også har jeg sovet en stund. Også har jeg dusja og sitter jeg å ser på iCarly,hah. Jeg har ikke gjort lekser engang,så de må jeg få sett og få gjort!

partytime

Hei!

Sorry for at det ikke kom et innlegg igår,men det var fordi jeg ikke fikk tid. Jeg gjorde ikke noe spesielt på dagen,men på kvelden ( sånn rundt 19tida ) dro vi på en sånn fest.Der mange bosniske folk samler seg og lager en liten fest. Der kan du ta med mat også koser du deg med familie og venner. Det var musikk og mye dansing :)

Jeg moret meg utrolig fordi venninnen min var der,og hun bor ca.1 time unna meg så da var jeg utrolig glad for å se henne etter en så lang tid. Vi var først og danset litt og se på loddtrekning og litt sånn,og etter det dro vi ut og hadde en liten ''photoshoot''. Det var veldig kaldt ute men vi klart oss.get ready for spring

Hei! Våren er her veldig snart og jeg tenkte å gi dere tips til antrekk du kan bruke. Hvis dere lurer på hvor ting er fra så bare spør i kommentarfeltet så kan jeg bare sende deg linken. Uansett,idag så har jeg ikke gjort noen ting egentlig,bare logget i senga og sett på TV. Jeg har ikke vært på skolen fordi jeg ikke følte meg så bra ( se forrige innlegg for mer info )

Mobilblogging

Hellu!
Som du sikkert ser så er ikke jeg på skolen idag,grunnen til det er at jeg er kvalm og har vondt i hodet. Så jeg vil helst ikke ta bilde av meg selv akkurat nå,så dette innlegget blir vel uten et bilde,tipper jeg. Men uansett så håper jeg at dere vil fortsette å lese bloggen min. Jeg blogger hverdag,mest sannsynlig. Nå har jeg hatt et par blogger før denne,men denne bloggen her vil jeg beholde ganske lenge egentlig.

Normal torsdag

Hei♥

Torsdagen min har vært ganske normal egentlig. Idag må jeg lage en engelsk presentasjon om en kjendis du vet noe om. Jeg hadde begynt på den også ble jeg misfornøyd,så nå står jeg fast. Det er den eneste leksa jeg har,siden jeg har gjort alt annet på skolen. Jo forresten,idag hadde vi Multi Halv- og Helårsprøve og det gikk ganske bra.Vi hadde den samme prøva i lekse slik at vi kunne få hjelp hjemme til å forstå den.Vel,her får dere et gammelt bilde siden jeg ikke har skjønt åssen man driver en blogg enda :DLes mer i arkivet » Mars 2014
+ legg meg til som venn
Mitt navn er Kanita og jeg er en 12 år gammel jente. På min blogg vil du finne DIY,tips&triks,dagens outfit,mote og min hverdagKontakt

kanykanita01@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits